Starity

Lindsay Lohan mégsem annyira elveszett

2010. október 31. 20:08   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogyan a börtön alatt, most sem tétlenkedik a színésznő: csak ő van egy helyben, ám az eddigi munkássága azért jól kisegíti.

hirdetés
Lindsay Lohan mégsem annyira elveszett

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy Lindsay megőrült, ám a színész-énekesnő mégsem lehet annyira hülye: újabb slágergyanús, szerelmes hangulatú szám jelent meg tőle a napokban.

Valószínűleg az eddig előre felénekelt dalokból fog a jövőben gazdálkodni, mindenesetre az a lényeg, hogy a Stay ismét egy ütős szám lett, melyben szerelméhez könyörög maradásért az előadónő. A cím akár utalhatna Lindsay jelenlegi hollétére is, hiszen még jó ideig a Betty Ford klinikán kell tartózkodnia.

Ha mindez nem lenne elég neki, hogy megpróbálja kordában tartani a lejtőn igen nagy sebességgel száguldó karrierjét, akkor már Matthew Wilder is kijelentette: ők bizony nem teszik ki Lohant az Inferno című filmből.

Mivel a forgatást már második alkalommal kellett elhalasztaniuk (először augusztusban, majd novemberben lett volna a forgatás, de mivel Lindsay Lohan rehabon van, így ez is meghiúsult), többen azt mondták, hogy valószínűleg lecserélik LiLót a filmben, a direktor azonban erősen cáfolja a híreszteléseket: „Lindsay nagyon jó színésznő. Nem fogjuk mással helyettesíteni, mert nekünk ő kell. Most kissé bezárva érezheti magát a klinikán, de szerintem jól van.”

A készítők tehát mindenáron Lindsay-t szánják Linda Lovelace, a pornókirálynő szerepére, így Miss Lohannek már emiatt sem kell aggódnia. A kérdés inkább az: sikerül-e majd élnie a lehetőségekkel a rehabilitációs kezelései után, és egyáltalán képes lesz-e ismét talpra állni?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek