Starity

Gyermekkórházba látogatott Gal Gadot

2018. július 09. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Virginiában található Inova Gyermekkórház betegeit és ápolóit kellemes meglepetés érte július 6-án, ugyanis maga Wonder Woman látogatott el hozzájuk.

hirdetés
Gyermekkórházba látogatott Gal Gadot
Fotó: Twitter/Dr. Lucas Collazo

Gal Gadot a Wonder Woman folytatása, a Wonder Woman 1984 forgatása alatt ment el a beteg gyerekekhez és az alkalmazottakhoz, akik nagyon örültek neki, sokan ismerik a filmet. Azt nem tudni, hogy azért ment Diana Prince kosztümjében, mert előtte forgattak vagy azért, hogy jobban megismerjék őt karaktereként.

Némelyik nap egyszerűen CSODÁLATOS!!! Annyira hálásak vagyunk a hihetetlenül gyönyörű és kedves Gal Gadotnak, hogy a munka alatt is megmutatta szupererőit a gyerekeknek!!

 

Jamie Gentille (@jamiegentille) által megosztott bejegyzés,

Srácok!!!! Amikor Wonder Woman (az IGAZI Wonder Woman, Gal Gadot) ide látogat, annyi képet tudsz készíteni, amennyit csak tudsz!

Köszönjük Gal Gadot, hogy meglátogattad az Inova Gyermekkórházat. Te tényleg egy Csodanő vagy. A gyerekek imádták...és a személyzet is

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek