Starity

Újabb Blue-slágerek jelentek meg

2010. október 31. 20:08   |   Szerző: Lillianne

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint már korábban megtudháttuk, a Blue már 2009-ben bejelentette visszatérését. Azóta eltelt egy kis idő, stúdióba vonultak az USA-ban, ahol neves személyekkel dolgoztak együtt.

hirdetés
Újabb Blue-slágerek jelentek meg

És íme itt a végeredmény, ami néhány hete került fel a YouTube-ra. A srácok korábban azt nyilatkozták, egészen új irányba haladnak tovább. Nos, reméljük, hasonló sikereket érnek el, mint korábban, hiszen előző albumaikat is több millióan kapkodták szét: pontosan 15 millió albumot, beleértve a Best of albumot is, melyen a legsikeresebb dalaik és az együttes búcsúdala, a Curtain Falls (A fügöny lehull, 2004–2005) is helyet kapott.

Azóta ki-ki a maga útját járta, de a szólómunka főként Simonnak és Lee-nek hozott sikereket (Simon nagy sikerű dalai a No worries, a Lay your hands, a Grace; míg Lee-nek a Army of Lovers, Secret Love stb.). Már visszatérésük előtt is nagy sikereket értek el olyan dalokkal. mint az All Rise, a One Love, Fly by, az If You Come Back és így tovább, még lehetne folytatni a sort. Reméljük, most is hasonlóan, vagy még nagyobb sikereket fognak elérni.

A megjelent dalok a következőek: Don't worry, Between You and Me és a Whisper.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek