Starity

Sztárok, akik (túl) hamar eljegyezték egymást

2018. július 11. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Íme néhány sztárpár, akik hamar az eljegyzés mellett döntöttek. Vajon mi lett házasságuk vége?

hirdetés

Ariana Grande és Pete Davidson

Pete és Ariana is kapcsolatban volt évek óta, amikor szakítottak kedvesükkel májusban. Május 18-án már arról pletykáltak, hogy találkozgatnak, június 11-én pedig bejelentették eljegyzésüket.

Kim Kardashian és Kris Humphries

Kim és Kris 2010 decemberében kezdtek randizni, majd 2011 májusában eljegyzésükről cikkeztek. Az esküvőre 2011. augusztus 20-án került sor, ám 72 nap múlva a Kardashian lány benyújtotta a válókeresetet. Kris megpróbálta beperelni a mogult, mondván, hogy a show miatt érzelmileg kihasználták, ám ezt Kim tagadta.

Khloé Kardashian és Lamar Odom

2009 augusztusán találkoztak egy partiban, majd néhány hét múlva eljegyzésükről posztoltak. Egy hónappal később, szeptember 27-én összeházasodtak. A frigy ennek ellenére elég jól működött: 2013 decemberében pletykáltak először válásról. A pár egészen 2016. december 17-ig húzta, ekkor azonban a bíróság szétválasztotta őket közös megegyezés alapján.

Katy Perry és Russell Brand

2009-ben kezdtek randizni, miután a VMA-n Russell flörtölni kezdett a csinos énekesnővel. Három hónappal később, szilveszterkor Brand megkérte Katy kezét, aki igent mondott. 2010. október 23-án az esküvőre is sor került, Indiában. A mézes hetek azonban nem tartottak sokáig: Russell benyújtotta a válókeresetet akkoriban turnézó felesége tudta nélkül, amelyet telefonon közlött, egyik show-ja előtt. Kegyetlen!

Elsa Pataky és Chris Hemsworth

A magyar származású menyecske könnyen elcsavarta a színész fejét, ám arra senki sem számított, hogy három hónapon belül a lánykérésre is sor kerül. 2010-ben összeházasodtak, a pár pedig azóta három gyermeket nevel boldogságban.

Naya Rivera és Ryan Dorsey

Három hónappal a Big Sean-féle szakítás után Naya már Mexikóban állt oltár előtt, hogy örök hűséget fogadjon Ryan kedvesének, 2014-ben. „Mentségükre” szóljon, ogy már 2010 óta ismerték egymást és közeli barátok voltak. 2016-ban azonban Naya válókeresetet indított, amelyet végül ejtett és két gyermekük is született.

2017 hálaadásán azonban Naya rátámadt férjére, amelyből rendőrségi ügy is lett, így a házaspár végül 2018. június 14-én kimondta a frigy végét.

Ian Somerhalder és Nikki Reed

Nikki és Ian még akkor kezdett el találkozgatni, mikor a színésznő egy válás kellős közepén volt. Ahogy házasságának végét kimondták januárban, a dögös vámpír fel is tette a nagy kérdés februárban. Nem sokkal később össze is házasodtak, 2015. április 26-án. Első gyermekük 2017 júliusában született meg, és azóta is boldogan élnek.

Claire Holt és Andrew Joblon

A színésznőre is első válása közben talált rá a boldogság: 2017 júliusában jött össze Andrew-val, aki öt hónappal később kezét is megkérte, december 3-án. Bár a pár már készen áll arra, hogy férj és feleségként éljenek, még várniuk kell, hiszen első házasságának végét még hivatalosan nem mondták ki Clairne-k.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek