Starity

Dalpremier: Powerwolf – Incense & Iron

2018. július 16. 14:02   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan a boltokba kerül a német metálzenekar vadonatúj stúdiólemeze, amiről néhány perce egy új kislemezes dalt hoztak nyilvánosságra.

hirdetés

Július 20-án hódítja majd meg a világot a Powerwolf vadonatúj albuma, a The Sacrament Of Sin. A zenekar korábban már megosztotta első kislemezes dalát a a Demons Are A Girl's Best Friend című szám képében, mely nótához egy kisfilm is készült.

Nemrégiben látott napvilágot a második kislemez, ami a Fire & Forgive volt, elődjéhez hasonlóan pedig ez a dal is videoklip formájában került publikálásra. Köztudott, hogy a csapat elmondása szerint ez az album egy mérföldkőnek tekinthető karrierjük szempontjából, hiszen Matthew Greywolf úgy nyilatkozott korábban, hogy a már fent is említett korong minden eddigi kiadványukat felülmúlja. 

Igazukat bizonyítva – és az izgalmak további fokozásának érdekében – néhány perce megosztották a harmadik kislemezes dalukat, a választás pedig az Incense & Iron névre keresztelt tételre esett, amihez egy dalszöveges video is készült.

Íme:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek