Starity

Tarja mint Trónok harca karakter?

2018. július 17. 16:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap került megosztásra egy korábbi fotó az énekesnőről, melyhez a fotós egy különleges mondatot fűzött - ezzel beindítva a rajongók fantáziáját.

hirdetés

Napjainkban már nincs is olyan ember, aki ne szeretné az HBO sikersorozatát, mely széria a nyolcadik évaddal jövőre kerül lezárásra. A Trónok harca-rajongók azonban nem csüggednek majd sokáig, hiszen közismert tény, hogy a csatorna berendelte annak testvérsorozatát, ami a történet kezdetébe enged majd betekintést.

Ugyancsak ismerős Tarja Turunen neve is, hiszen a negyvenéves énekesnő nemcsupán hazája legnépszerűbb előadója, hanem egyben a Nightwish zenekar alapítótagja. 2005-ben a formáció újra felvette 1998-as slágerét, a Sleeping Sun nevezetű szám képében, ennek jelképéül pedig egy vadonatúj kisfilmet is forgattak a méltán népszerű balladához.

Az újdonsült videó egy csatát elvenít meg, melyben a zenekar férfi tagjai feszik fel a harcot az ellenséggel, Tarja pedig, mintegy angyalként van jelen a csatatéren. A kliphez természetesen különleges fotók is készültek, melyeken a vokalista egy kardot tart a kezében. Paul Harries fotós a minap meg is osztotta az egyik felvételt, melyhez mondössze ennyit fűzött: „Trónok harca, a Trónok harca előtt“. A fotót az ex-Nightwish-énekesnő is megosztotta, rajongói pedig hamar elkezdtek játszani a gondolattal, hogy milyen fantasztikus is lenne, ha végül kedvencük ülne fel a Vastrónra.

A fanatikusok természetesen nem fogták vissza magukat, hiszen többen „már meg is koronázták„ Tarját, mint a Hét Királyság védelmezője, de olyanok is akadtak, akik csak egyszerűen kijelentették: szerintük is jó ötlet lenne, ha Turunen szerepet vállalna a George R. R. Martin regényén nyugvó sorozatban. Nem titok egyébként, hogy Tarja rendelkezik színészi múlttal, hiszen korábban színdarabokban is játszott, de egy-egy apróbb szerep erejéig néhány finn filmben is látható volt. 

Ti mit gondoltok, szerintetek is jól festene Tarja a Vastrónon? 

Íme a 2005-ös promóciós képek, melyek többszáz rajongónak adtak ihletett egy vadonatúj Trónok harca-történet megalkotásához. | Fotó: Paul Harries

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek