Starity

A leghíresebb orosz szupermodellel bulizott a VB-döntőn Palvin Barbara

2018. július 19. 12:12   |   Szerző: koroleva

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem volt kérdés, hogy megjelenik-e a 24 éves manöken a nívós rendezvényen: viszont nem is akárkivel tette ezt.

hirdetés

Minden okunk megvan rá, hogy büszkék lehessünk Palvin Barbarára: legutóbb a Nina Ricci márka kérte fel őt egy parfümkampány erejéig, utána pedig hivatalosan is bejelentette, hogy hosszú szünet után újra együtt dolgozik a Victoria's Secrettel. A modell így nyílvánvalóan borzasztóan elfoglalt, de szoros időbeosztásába azért mégis belefért egy kis szórakozás: Oroszország fővárosába, Moszkvába utazott a Világbajnokság döntőjére - és méghozzá nem is akárki hívta meg: a rendező ország egyik legelismertebb modellkollegája, Natalia Vodianova

A két modell

Nataliat egyébként a magyar közönség is megcsodálhatta a tegnapi döntőn: ő volt az aki bemutatta, és végül átadta a kupát a francia csapatnak. Egyébként nem Barbara volt az egyetlen magyar híresség a moszkvai stadionban: a Törökországban is elismert Csősz Boglárka is tiszteletét tette.

Érdekesség: Barbit a divatvilágban karrierje elején gyakran hasonlították a 36 éves topmodellhez. A különbség szinte alig észrevehető ezen a kollázson is:

Mintha ikrek lennének

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

modell foci sztár
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek