Starity

David Garrett nevében pénzt csaltak ki a rajongóktól

2018. július 20. 18:06   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű zenész az elmúlt hetek csalási kísérleteit próbálta megállítani személyes videóüzenetével.

hirdetés

A egyelőre még ismeretlen elkövető hamis profilokat hozott létre a közösségi oldalakon, hogy a jóhiszemű rajongóktól pénzt próbáljon meg kicsalni. Nemcsak David Garrett, hanem a húga, az énekes-dalszerző Elena Bongartz nevében is próbálkozott az illető.

David videóüzenetben figyelmeztette a rajongókat a hivatalos Facebookján, Twitterén és Instagramján:

Helló mindenki, itt David Garrett. Hadd ragadjam meg ezt a pillanatot, hogy valami komolyabb dologról beszéljek. Valaki hamis profilokat hoz létre a nevemben. A menedzsmentem értesített erről néhány héttel ezelőtt. Nem lett vége, és ez a személy pénzt kér a nevemben. Azt mondja, hogy egészségi problémáim vannak és ezért nem tudom fizetni a számláimat. Ez nevetséges és valódi bűncselekmény. Szóval kérlek, ne küldjetek pénzt, ne bízzatok ebben az alakban! Próbáljuk visszakövetni, kitalálni, ki ez az illető, hogy megállítsuk ezt az őrületet.

Addig is, csodálatos nyarat kívánok! Élvezzétek a napsütést, és remélem, találkozunk a turnén! Sziasztok.

A rocksztárként ünnepelt hegedűművész porckorongsérvből gyógyult fel az év első felében. Turnéja ősszel indul újult erővel, és most először jön el hazánkba is: 2018. október 10-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel sikershow-jával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek