Starity

Egy évvel ezelőtt hunyt el Chester Bennington

2018. július 20. 22:10   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Linkin Park egyik frontembere, Chester Bennington, 2017. július 20-án vetett véget az életének.

hirdetés
Egy évvel ezelőtt hunyt el Chester Bennington
Fotó: twitter.com/linkinpark

A világhírű együttes aranytorkú énekesének váratlan halála tavaly ilyenkor nemcsak a családját, barátait és a rajongókat, de a sztárvilágot is megrendítette.

Az egy éves évforduló alkalmából a Linkin Park többi tagja a hivatalos Facebookjukon, és Twitterükön üzent neki:

Testvérünknek, Chesternek

Egy év telt el azóta, amióta távoztál – a gyász, a fájdalom, a tagadás és a felismerés éve volt. És még mindig olyan, mintha közel lennél, körülvéve bennünket az emlékeddel és a fényeddel. Páratlan lelked kitörölhetetlen nyomot hagyott a szívünkben – a viccelődéseink, az örömünk és az egymás iránti gondoskodásunk.
Örök hálánk a szereteted, az életed és a kreatív szenvedélyed iránt, amelyet megosztottál velünk és a világgal. Jobban hiányzol nekünk, mint azt szavakkal le tudnánk írni.

Szeretettel,
M, J, D, R, B

Mike Shinoda az Instagramjára a Xero egyik kazettájának fotóját posztolta, az alábbi szöveggel:

Nincs megfelelő fénykép, nincsenek ideillő szavak. A reggelt azzal töltöttem, hogy újranéztem a régi emlékeket és elolvastam a posztjaitokat Chesterről. Köszönöm mindnyájatoknak, hogy ma tisztelegtek elképesztő tehetsége, megállíthatatlan szenvedélye és hatalmas szíve előtt. Fel a fejjel, és vigyázzatok magatokra!

A zenekar basszusgitárosa, Dave "Phoenix" Farrell is megpróbálta megfogalmazni az Instagramján azt, amit a megemlékezések alkalmával eddig nem sikerült neki:

Chester,
az elmúlt évben nem volt olyan nap, amikor ne gondoltam volna rád. Hiányzol, és még mindig fáj, hogy nem vagy itt. Nem akartam beszélni a búcsúztatódon, mert nem tudtam megfelelően szavakba önteni az érzéseimet... Nem akartam beszélni a tiszteletedre rendezett Celebration of Life koncerten, mert tudtam, hogy azzal is csak kínlódnék, hogy egyáltalán meg bírjak szólalni. És ma, egy évvel aztuán, hogy eltávoztál, még mindig kínlódom, hogy megpróbáljam ékesszólóan kifejezni, mit jelentesz a családodnak, a barátaidnak, a rajongóidnak... és nekem. Annyi minden van, amit érzek és amit mondani tudnék, és amit el akarnék mondani, és amit nem tudom, hogyan mondjak el... de azt az egyet biztosan tudom, hogy sokan szeretnek és hiányzol.

Minden jót Barátom,
Dave

 

Chester, In the past year, there hasn’t been a day that has gone by that I haven’t thought of you. I miss you, and it still hurts to not have you here. I chose not to speak at your memorial because I couldn’t formulate the words to adequately express how I felt... I chose not to speak at the Celebration of Life Concert honoring you because I knew I’d struggle to even be able to speak at all. And today, a year after your passing, I still struggle to try and eloquently express what you mean to your family, your friends, your fans... and to me. There is so much that I feel, and that I could say, and that I would want to say, and that I don’t know how to say... but one thing I know for certain, is that you are loved, and you are missed. Be Well My Friend, Dave

Dave Phoenix Farrell (@phoenixlp) által megosztott bejegyzés,

A csapat DJ-je, Joe Hahn éppen valahol a Csendes-óceánon emlékezik barátjára és zenésztársára:

 

We miss you.

Joe Hahn (@mrjoehahn) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek