Starity

Új tetoválást varratott Maisie Williams

2018. július 24. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Trónok harca sztárja újabb tetoválásra szánta el magát, ami ismételten a népszerű sorozatban alakított karakteréhez fűződik.

hirdetés

Maisie Williams alig egy éve birtokolja első tetoválást, amit közösen terveztek el Sophie Turnerrel, aki egyébként a Trónok harcában a testvérét kelti életre. A két lány az évek során barátnőkké váltak, így nem is volt meglepő, hogy azt a dátumot varratták magukra, amikor szerepet kaptak az HBO sikersorozatában.

Williams nemrégiben Instagram-storyjában számolt be arról, hogy készülőben van egy második alkotás, ami ezúttal is Arya Starkhoz köthető, ugyanis a színésznő a „No One" azaz a „senki"   szót varratta magára, ami egyébként egy igen meghatározó szó volt az általa megformált karakter életében. 

Forrás: Instagram

Érdekesség, hogy Sophie is egy újabb Trónok harca-tetkóval lett gazdagabb, az ő választása pedig a Stark-ház logójára és (egyik) híres mondatára, „A falka túléli" - re esett, de a napokban egy újdonságot is bemutatott, ami kisujjára került fel.

Fotó: Instagram/Sophie Turner

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek