Starity

Túladagolás miatt kórházba került Demi Lovato

2018. július 24. 23:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyobb a baj, mint tűnt: állítólag heroin túladagolása miatt kórházba került Demi Lovato.

hirdetés
Túladagolás miatt kórházba került Demi Lovato
Fotó: K. Otto for Fabletics

Alig 24 órája posztolt Instagram-oldalán, ahol bemutatta szőkés haját Demi Lovato, ám ma este kórházba került. Az énekesnő egy dalban vallotta be június 21-én, hogy visszaesett és újra iszik, ezután azonban csend övezte helyzetét.

Demi turnézik jelenleg is, most azonban kérdés, mi lesz koncertjeinek sorsa, ugyanis heroin túladagolása miatt kórházba került, amelyről először a TMZ számolt be.

A Los Angeles mentőszolgálat megerősítette, hogy vészhívás miatt egy 25 éves nőt kórházba szállítottak a Hollywood Hills-i otthonából. Helyi idő szerint délután 1 óra 48 perckor találtak rá a mentősök öntudatlan állapotban.

A TMZ kiderítette, hogy előző este, hétfőn, Lovato egy barátja születésnapját ünnepelte Los Angelesben, és a képeken boldognak tűnt, semmi jelet nem mutatott arra, hogy problémákkal küzdene.

A People megerősítette, hogy Demi jelenleg már stabil állapotban van.

A LiveNation megerősítette, hogy Demi Lovato következő show-ja Atlantic City-ben, amely július 26-án volt esedékes, elmarad. További információk hamarosan érkeznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek