Starity

Adrian Paul ismét Budapesten van

2018. július 25. 21:09   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kultikus Hegylakó sorozat világsztárja a Duna-partról üzent a rajongóinak.

hirdetés

Adrian Paul a Facebookjára tette fel a videót, amely fölé a tőle megszokott humorral egy rejtvényt írt ki követőinek:

Hol vagyok most? Bármelyik egzotikus helyszín lehetne, de nem az.

Szóval, most éppen Thaiföldön vagyok. Vagy nem Thaiföldön, hanem Budapesten. [...] Azért osztom meg veletek, mert nagyon festői, sok ember jár ide [...]. 

A színész 2000 óta kötődik szorosan hazánkhoz: amikor Budapesten forgatta az Új faj című filmet, akkor ismerte meg feleségét, a félig magyar, félig fülöp-szigeteki Alexandra Tonelli műsorvezetőt.

2006-ban az Átjáró sci-fi fesztivál díszvendége volt, ahol több szerencsés rajongó találkozhatott vele. Házat is vett a magyar fővárosban, 2013-ban pedig egy kecskeméti kórháznak segített egy speciális lélegeztetőgép beszerzésében.

Menhelyről származó kutyái magyar vezényszavakra hallgatnak, és az angol mellett franciául és olaszul is folyékonyan beszélő sztár egy-két mondatot tud magyarul is, például a Hegylakó-sorozat mottóját:

Csak egy maradhat.

Adrian július 29-én Németországba, Leverkusenbe utazik, ahol a nagy sikerű Sword Experience házigazdája lesz. A világszerte népszerű rendezvényen bárki kipróbálhatja, milyen egy filmes harcművész-koreográfiát betanulni, vagy egy kardjelenetben részt venni a kamerák előtt. A színész már évek óta részt vesz az oktatásban, ahogy legutóbb a franciaországi Vaugrigneuse-ben is tette.

Az európai turné következő állomásai Németországon kívül Angliát és Írországot is érinteni fogják – olvasható a rendezvény honlapján. Utána az Egyesült Államok következik majd.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek