Starity

Dalpremier: MaYaN – The Rhythm of Freedom

2018. július 29. 11:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány hónap múlva a boltokba kerül a különleges formáció harmadik nagylemeze, amiről ma megérkezett a beharangozó tétel.

hirdetés

Szeptember 21-én kerül debütálásra az új felállású MaYaN legújabb stúdiólemeze, a Dhyana. A Mark Jansen vezette formáció néhány hónapja már a lerántotta a leplet az album borítójáról, a dallistára azonban egyelőre még mindig nem derült fény.

A készülő korong különlegessége egyébként abban rejlik, hogy elődjeitől eltérően, ezen a lemezen több szimfonikus elem lesz fellelhető, ugyanis az újdonság a prágai filharmonikusok közreműködésével készült el, a produceri feladatokat pedig ismét Joost van den Broek végezte.

Minden energiánkat, erőfeszítésünket és szenvedélyünket bevetve dolgoztunk, hogy elkészítsünk egy figyelemre méltó albumot. A Dhyanára mindannyian nagyon büszkék vagyunk, és már alig várjuk, hogy végre debütálhasson. Hűséges rajongóink segítségével tudtuk rögzíteni az albumot a prágai filharmonikusokkal. Szükségtelen mondanom, hogy nagyon izgatottak vagyunk!

– idézi Jansen szavait a Blabbermouth egy korábbi interjú során.

A mai nap nagyon jónak bizonyul a metálrajongók számára, hiszen ma került a boltok polcaira Tarja vadonatúj DVD-je, kiderült, hogy mikor érkezik a svéd Dynazty negyedik albuma, de egyúttal egy vadonatúj dalt is bemutattak, most viszont a MaYaN jelentkezett újdonsággal, ugyanis megosztották első kislemezes dalukat, a választás pedig a The Rhythm of Freedom című számra esett, amihez Wayne Joyner jóvoltából egy dalszöveges kisfilm is készült.

Íme:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek