Starity

A Linkin Park két tagja egy színpadon zenélt!

2018. július 30. 21:09   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Imagine Dragons frontemberének, Dan Reynolds-nak LoveLoud Festival elnevezésű, az LGBTQ+ közösséget támogató rendezvényén állt egy színpadon a Linkin Park két tagja.

hirdetés

Mike Shinoda, az együttes alapító tagja és egyik frontembere szóló koncertkörútja során lépett fel tegnapelőtt a fesztiválon.

A rendezvény a Utah állambeli Salt Lake City-ben, a Utah egyetem kampuszán található Rice-Eccles stadionban zajlott délután 3-tól este 11-ig.

Mike a háromnegyed órás fellépése során Post Traumatic című szólóalbumáról adott elő néhány számot, és közbeékelt-belevegyített pár Linkin Park dalt is.

Az utolsó nóta a Running From My Shadow című szerzeménye volt, amely során a Linkin Park basszusgitárosa, Dave "Phoenix" Farrell csatlakozott hozzá.

Ez volt a második alkalom a zenekar énekese, Chester Bennington tavaly júliusi halála óta, hogy egy Linkin Park-taggal zenélt együtt – Joe Hahn kísérte a Castle of Glass alatt a május 12-i Identity LA fesztiválon Los Angelesben, - olvasható az LPLive oldalán.

Várom, hogy visszajöjjek ősszel

– búcsúzott el Mike sokat sejtetően a koncert végén a LoveLoud közönségétől, akik közül néhányan egy fehér zoknit is a kezükre húztak, utalva a Ghosts című számra.

A koncert megtekinthető a következő linkeken: 1 | 2 | Képek ezen a linken láthatóak! | Mike rajzolt a fellépők oszlopára.

Post Traumatic Promo Performances elnevezésű USA-turnéjának ez volt az utolsó állomása. Augusztusban Ázsiában folytatja Post Traumatic Asian Tour néven, majd az európai szakasz következik, amelynek keretein belül szeptember 7-én Bécsbe is ellátogat.

 

Something’s about to happen! #LoveLoud #posttraumatic

Dave Phoenix Farrell (@phoenixlp) által megosztott bejegyzés,

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek