Starity

Jennifer Aniston és Adam Sandler újra együtt!

2018. augusztus 02. 16:04   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két színész jelenleg Olaszországban forgat a Netflix számára, méghozzá egy bűnügyi komédiát.

hirdetés
Jennifer Aniston és Adam Sandler újra együtt!
Fotó: 2011 Kellékfeleség, Sony Pictures

A Murder Mystery című film, amelyben Luke Evans is szerepel, egy New York-i zsaruról szól (Adam), aki végre elviszi a feleségét (Jennifer) egy régóta ígérgetett európai utazásra – írja a Channel 24.

A repülőgépen találkoznak egy rejtélyes idegennel (Luke), aki meghívja őket egy meghitt családi összejövetelre, nem is akárhová: a milliárdos Malcolm Quince jachtjára. Egy titokzatos haláleset után a pár lesz a fő gyanúsított az ügyben.

A márciusban beharangozott komédia forgatása jelenleg a Genova megyei Santa Margherita Ligure kikötőjében zajlik, és a festői Comó-i tó környékén.

Imádom Olaszországot. Voltam itt a feleségemmel egy évvel ezelőtt és annyira szerettem, hogy most elhoztam a gyerekeimet is, és a teljes stábot ... nagyszerű a kaja, az emberek, a családi élet

– mondta Adam azzal kapcsolatban, hogy milyen Olaszországban dolgozni.

Sandler és Aniston a 2011-es Kellékfeleség óta most először áll együtt a kamerák elé. A film várható premierje 2019-ben lesz.

A rendezővel, Kyle Newacheck-kel:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek