Starity

Alexander Rybak újra Magyarországon

2018. augusztus 06. 20:08   |   Szerző: Székács Ákos

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2009-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese Magyarországon koncertezik, ezúttal augusztus 20-án a Debreceni Virágkarnevál estéjén lép fel.

hirdetés
Alexander Rybak újra Magyarországon
Fotó: MGP Norge

Idén augusztus 12-e és 21-e között rendezik meg Debrecenben a Virágkarnevált, immáron 52. alkalommal. A kulturális eseményen a hagyományos programmá vált felvonulás mellett színes műsorokkal várják az érdeklődőket a cívisvárosban.

Augusztus 20-án, a felvonulást követően 19:30-kor kezdődik a Karneváléj, ahol a magyar könnyűzene színe-java lép fel a Nagyerdei Stadionban, többek között az AWS, Freddie, Ham Ko Ham, Honeybeast, Horváth Tamás, Kállay-Saunders András, Odett, Parno Graszt és a yesyes - olvasható a rendezvény hivatalos honlapján.

Az idei Karneváléj külföldi sztárvendége a 2009-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese, a norvég Alexander Rybak, aki az idei dalversenyben is képviselte hazáját.

A sztár nem először jár Magyarországon, hiszen 2015-ben és 2016-ban fellépett a közmédia komolyzenei tehetségkutató műsorában, a Virtuózokban. Európa-szerte hatalmas rajongótábora van, többek között Magyarországon is.

Azonban idén június 9-én a Budapesti Nyári Fesztivál keretein belül megrendezett "Mezítláb a réten"-koncerten nem tudott fellépni a Margitszigeten, betegsége miatt.

Aki szeretné a norvég szupersztárt élőben is látni, az augusztus 20-án megteheti a debreceni Nagyerdei Stadionban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek