Starity

Patai Anna Szanditól kért tanácsot

2010. november 01. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Patai Anna már kétszer állt a kiesés küszöbén, ám elment Szandihoz, hogy tanácsot kérjen. Úgy néz ki, be is vált, mivel Bence és Yvette kapták a legkevesebb szavazatot, így a kislány gond nélkül továbbjutott.

hirdetés
Patai Anna Szanditól kért tanácsot

Annának nehéz dolga volt a pénteki döntőben, mivel úgy kellet színpadra állnia, hogy akár ki is eshet, mert az előző két hétben úgy mentette meg a zsűri.

Patai Anna és Szandi egy cukrászdában találkozott, ahol az énekesnő azt tanácsolat neki, hogy ha netán ki is esik, nem dől össze a világ, mert  még lehet belőle énekesnő. A kislányt már az országban sokan megkedvelték, így ha nagyobb lesz, megvan rá az esélye, hogy ő legyen az ország új tinisztárja. A 11 éves tehetség azért fordult Szandihoz, mert ő is fiatalon lett sztár.

Szerencsére Anna a pénteki Megasztárban gond nélkül továbbjutott, mivel Yvette és Bence kapta a legkevesebb szavazatot, így Gusztos Bence távozott a műsorból.

„Anna nagyon jóba volt az Adam’s Comedyvel és miután kiestek a műsor után sírt a női mosdóban, és magát okolta” – meséli Tatár Csillának, a Megamánia műsorvezetőjének Patai Zoltánné Mária, Anna anyukája.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek