Starity

Így búcsúzott Emeraude Toubia a Shadowhunterstől

2018. augusztus 05. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután a Freeform június elején bejelentette, hogy nem kap negyedik évadot a Shadowhunters, a rajongók kampányolni kezdtek, de végül a Netflix bejelentette, hogy nem áll szándékukban átvenni a sorozatot.

hirdetés

A rajongók sok mindent megtettek kedvenc sorozatuk megmentéséért, pl. repülőt küldtek a Netflixhez, a Times Square kivetítőjén keresztül kampányoltak, a metróállomásra tették ki a sorozat megmentéséről szóló plakátot, "Save It" feliratú süteményeket küldtek a szereplőgárdának, a San Diego Comic Con-on egy biciklin hordozták a #SaveShadowhunters-t, valamint folyamatosan tweetelnek a megfelelő hashtagek használatával.

A napokban úgy tűnik, befejezték a két óra hosszú végső záróepizód, a The Final Hunt forgatását, a színészek közül pedig többen is könnyes búcsút vettek, valamint megköszöntek mindent, amit a Shadowhunters adott nekik. Az egyik főszereplőt, Isabelle Lightwoodot alakító Emeraude Toubia is megírta búcsú- és egyben köszönőlevelét, ami így szól:

Őszintén nagyon hálás vagyok, ez a pár év Isabelle Lightwoodként számomra egy ajándék volt. 3 évvel ezelőtt léptem be a Shadowhunters világába és sosem gondoltam, hogy eddig elvisznek ezek az angyalok. Most pedig 55 epizód után, összetört szívvel lezárjuk ezt a fejezetet. A kialakult barátságok, kalandok, rajongók, ti mindannyian, nem is adhattatok volna ennél több szeretetet, elkötelezettséget és hűséget. Reménykedem benne, hogy sikerült büszkévé tennem titeket és megadtam Isabelle-nek a megérdemelt igazságát. #ShadowhuntersÖrökség #Shadowhunters #IsabelleLightwood #Izzy

 

A post shared by Emeraude Toubia (@emeraude) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek