Starity

Zűrös rapperrel jött össze Miley Cyrus kishúga

2018. augusztus 05. 21:09   |   Szerző: Miluuu

Noah Cyrus a nyár elején még akkori szerelmével, Tanner Alexanderrel adott ki közös dalt. Úgy tűnik, ezt követően hamar véget ért a románc, ugyanis már napok óta egy másik férfi oldalán pózol folyamatosan az Instagramon.

hirdetés

A legfiatalabb Cyrus-lány új párja egy 21 éves feltörekvő rapper, Lil Xan, aki az utóbbi hónapokban leginkább botrányos viselkedésével hívta fel magára a figyelmet. Legutóbb mentális problémáira hivatkozva összekarcolta vadonatúj Mercedes terepjáróját, korábban pedig egy gyorsétteremben keveredett összetűzésbe pár emberrel egy korábban adott interjúja miatt, melyben unalmasnak nevezte a rapper legenda, 2Pac zenéjét. A két fiatal egyelőre nem erősítette meg kapcsolatát, azonban a közösségi felületeiken megosztott képek után le sem tagadhatnák szerelmüket!

 

A post shared by NC (@noahcyrus) on

hirdetés

Nem sokáig volt egyedülálló Noah Cyrus. Júniusban adta ki Lately című dalát, melyet akkori barátjával, a zenész Tanner Alexanderrel közösen készített. Úgy tűnt, boldogok egymás mellett, amit csak tovább erősített az a Youtube-komment, amelyben az énekesnő a szerzemény keletkezéséről írt:

A drága barátom, Tanner körülbelül másfél évvel ezelőtt írta nekem ezt a dalt, amikor egy sziklás helyen jártunk. Miamiban voltam a Fountain Blue-ban, és elküldte nekem egy hangjegyzetben az iPhone-jával.... emlékszem, azt mondta "Nem túl jó, de ez az első dal, amit valaha írtam, és a tiéd. Remélem, ez mindent megmagyaráz."... az elkövetkezendő napokban posztolni fogom a történet többi részét a Genius-on, de köszönöm nektek srácok, hogy meghallgatjátok/megnézitek a leggyönyörűbb dalt, amit valaha hallottam.

A szakításukat semmilyen formában nem kommunikálták a nyilvánosság felé, így annak tényét is csak az új képek jelezték a rajongók számára. Miley Cyrus kishúga egyébként nem csak magánéleti, hanem szakmai szempontból is előre tart: rendszeresen jelentkezik új felvétellel, szeptember végén pedig elindul első önálló, Good Cry Tour elnevezésű koncertkörútjára az Egyesült Államok területén.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek