Starity

Zűrös rapperrel jött össze Miley Cyrus kishúga

2018. augusztus 05. 21:09   |   Szerző: Miluuu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Noah Cyrus a nyár elején még akkori szerelmével, Tanner Alexanderrel adott ki közös dalt. Úgy tűnik, ezt követően hamar véget ért a románc, ugyanis már napok óta egy másik férfi oldalán pózol folyamatosan az Instagramon.

hirdetés

A legfiatalabb Cyrus-lány új párja egy 21 éves feltörekvő rapper, Lil Xan, aki az utóbbi hónapokban leginkább botrányos viselkedésével hívta fel magára a figyelmet. Legutóbb mentális problémáira hivatkozva összekarcolta vadonatúj Mercedes terepjáróját, korábban pedig egy gyorsétteremben keveredett összetűzésbe pár emberrel egy korábban adott interjúja miatt, melyben unalmasnak nevezte a rapper legenda, 2Pac zenéjét. A két fiatal egyelőre nem erősítette meg kapcsolatát, azonban a közösségi felületeiken megosztott képek után le sem tagadhatnák szerelmüket!

 

A post shared by NC (@noahcyrus) on

Nem sokáig volt egyedülálló Noah Cyrus. Júniusban adta ki Lately című dalát, melyet akkori barátjával, a zenész Tanner Alexanderrel közösen készített. Úgy tűnt, boldogok egymás mellett, amit csak tovább erősített az a Youtube-komment, amelyben az énekesnő a szerzemény keletkezéséről írt:

A drága barátom, Tanner körülbelül másfél évvel ezelőtt írta nekem ezt a dalt, amikor egy sziklás helyen jártunk. Miamiban voltam a Fountain Blue-ban, és elküldte nekem egy hangjegyzetben az iPhone-jával.... emlékszem, azt mondta "Nem túl jó, de ez az első dal, amit valaha írtam, és a tiéd. Remélem, ez mindent megmagyaráz."... az elkövetkezendő napokban posztolni fogom a történet többi részét a Genius-on, de köszönöm nektek srácok, hogy meghallgatjátok/megnézitek a leggyönyörűbb dalt, amit valaha hallottam.

A szakításukat semmilyen formában nem kommunikálták a nyilvánosság felé, így annak tényét is csak az új képek jelezték a rajongók számára. Miley Cyrus kishúga egyébként nem csak magánéleti, hanem szakmai szempontból is előre tart: rendszeresen jelentkezik új felvétellel, szeptember végén pedig elindul első önálló, Good Cry Tour elnevezésű koncertkörútjára az Egyesült Államok területén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek