Starity

Dakota Fanning elájult a ruhapróbán

2018. augusztus 05. 20:08   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 1896-ban játszódó, Magyarországon forgatott kosztümös miniszéria miatt a színésznő kényelmetlen helyzetbe került.

hirdetés

Fotó: TNT

Dakota Fanning a Page Six-nek néhány napja elárulta, hogy teste a fűző viselése miatt örökre megváltozott. Az Emmy-díjra jelölt tévésorozat, a The Alienist miatt kellett ezt az extra szorosra húzható ruhadarabot hordania.

Órák hosszat tartottak a ruhapróbák és én utálok ruhát próbálni, és csak ott ácsorogtam. Elájultam az első próbámon.

A színésznő részletesen beszámolt arról is, hogy amikor először ráadták a fűzőt, le kellett ülnie, mert úgy érezte, mindjárt összeesik.

De aztán megszokja az ember. A teste teljesen hozzáigazodik, ez nagyon furcsa.

Nemcsak, hogy hozzáidomult a teste, hanem szerinte meg is változott a forgatás hét hónapja alatt. Az utolsó időszakban már villámgyorsan belebújt, és nem lett rosszul, amikor szorosra húzták rajta.

Akárhogy is, a fűző segített abban, hogy beleéljem magam a szerepbe, mert szó szerint mindenre hatással van, amit az ember tesz: a légzésre, a járásra, a futásra, az ülésre, az állásra, és határozottan az evésre is. Igen, kvázi szünetet kell tartanod, mert ebéd után nem valami kellemes érzés.

Így egyáltalán nem meglepő, hogy amikor az első évad forgatása befejeződött, Dakota nem vitte haza a jelmezét.

A fűzőmet és a szívemet Budapesten hagytam.

A TNT misztikus drámasorozatát itthon egyelőre még nem mutatták be. A Caleb Carr A halál angyala című regényén alapuló széria főszereplői: Daniel Brühl, Dakota Fanning és Luke Evans.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek