Starity

Beszélgetős műsor házigazdája lesz Kelly Clarkson

2018. augusztus 08. 16:04   |   Szerző: Miluuu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kelly Clarkson ősszel visszatér a The Voice zsűriszékébe, azonban a hírek szerint emellett egy teljesen új szerepben is láthatjuk majd őt.

hirdetés
Beszélgetős műsor házigazdája lesz Kelly Clarkson
Fotó: Kelly Clarkson / Instagram

Az a hír járja az NBC háza tájáról, hogy már meg is kezdődött a talkshow forgatása az énekesnővel, mely várhatóan ősszel kerül majd képernyőre. Kelly Clarksonnak jelenleg élő szerződése van az NBC Entertainmenttel, melynek érdekeltségébe tartozik az NBC Universal Television Distribution, ezzel együtt pedig minden olyan induló fejlesztés, melyet a televízióba szánnak. Ennek értelmében a műsort felajánlhatják majd TV csatornáknak, esetleg sugározható lesz más platformon vagy kombinációban is.

A stúdiók javában készülnek a jövő évre, illetve a későbbiekre. Ennek megfelelően egy hely már fel is szabadult főműsoridőben az újonnan induló talkshow-nak: két év után idén szeptemberben leköszön a Harry Connick Jr. vezette, szintén beszélgetős tematikájú műsor, a Harry.

A házigazda szerep nem áll távol a kétgyermekes anyukától: ő vezette idén májusban a Billboard Music Awards díjátadó gálát, emellett az NBC Red Nose Day Special című műsorának vezényletében is részt vett. Az énekesnő idén csatlakozott a The Voice 14. évadának stábjához zsűritagként Adam Levine, Alicia Keys és Blake Shelton mellé. Rögtön sikerrel zárta első szezonját: az általa választott és mentorált 15 éves lány, Brynn Cartelli lett a győztes, a műsor ősszel jelentkező új évadában pedig újra zsűriszékbe ülhet. A tehetségkutatók egyébként is meghatározó szerepet töltenek be életében: az American Idol első évadának nyerteseként vált ismertté 2002-ben, azóta pedig sorra halmozza a sikereket.

Kíváncsian várjuk, miként birkózik meg az új kihívással!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek