Starity

DVD-vel készül az Evanescence

2018. augusztus 08. 23:11   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Októberben érkezik a Synthesis Live, amelyen az Evanescence jelenleg is zajló turnéjának legjobb felvételei lesznek láthatók.

hirdetés
DVD-vel készül az Evanescence

Az Evanescence eddigi legkülönlegesebb albuma tavaly novemberben került a boltok polcaira. Az eredetileg rockzenét játszó együttes Synthesis című albumán elektronikus és klasszikus hangzású zeneszámok kaptak helyet.

A rendhagyó lemezt rendhagyó turné követte: a jelenleg is zajló koncertsorozaton az arkansasi csapat egy egész nagyzenekarral lép fel, de Lindsey Stirling is közreműködik az előadásokon.

A 81 koncertből álló turné során az Evanescence ellátogatott Európába, Ausztráliába, Kanadába; legtöbb alkalommal azonban az Egyesült Államokban álltak színpadra.

Az utolsó fellépés dátuma szeptember 8-a lesz, ám azoknak a rajongóknak sem kell csüggedniük, akik egyik helyszínen sem tudják megnézni az együttest. Október 12-én ugyanis elérhetővé válik a Synthesis Live, amely egy teljes, 19 zeneszámból álló koncertet örökít meg. A felvételeket Paul Brown készítette, a vágásért pedig Damian Taylor felelt - olvasható az együttes Instagramján.

A zenekar történetében nem ez az első alkalom, hogy DVD-t adnak ki. Az Anywhere But Home 2004-ben jelent meg, és egy CD-ből és egy DVD-ből áll - utóbbin legelső turnéjuk egyik teljes koncertje, valamint első négy videoklipjük látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek