Starity

Ruby Rose leszbikus szuperhős lesz

2018. augusztus 09. 19:07   |   Szerző: Éowyn

Ruby Rose kapta Batwoman szerepét a CW-csatorna induló sorozatában, először a decemberi Arrowverse sorozatkeresztező epizódjaiban lesz látható.

hirdetés
Ruby Rose leszbikus szuperhős lesz
Fotó: David Gubert

Batwoman először az "Arrowverzum"  szokásos crossover eseményében tűnik majd fel decemberben a The CW-csatornán - írja a Deadline. (Ebbe az univerzumba A zöld íjász, A holnap legendái, a Supergirl és a Flash – A villám sorozatok tartoznak, a hazánkban is sugárzott, élőszereplős szériák közül.)

Ruby Rose modell-színésznő, aki nyíltan a saját neméhez vonzódik, a CW Batwoman-sorozatában is a leszbikus bűnüldözőt fogja alakítani, ám a projekt egyelőre még a forgatókönyvírók kezében van.

Kibújt a denevér a zsákból, és borzasztóan izgatott vagyok, és megtisztelve érzem magam. De emellett érzelmi roncs is vagyok.. mert ez egy gyerekkori álmom. Ez valami olyan, amiért meghaltam volna, hogy láthassam a TV-ben, amikor az LGBT-közösség fiatal tagja voltam, mert soha nem éreztem azt, hogy képviseltek volna a képernyőkön, és magányosnak és másnak éreztem magam.
Köszönöm mindenkinek. Köszönöm istennek

hirdetés

- írja Instagramján a színésznő.

A DC-képregények világában a Batman ihlette Batwoman karaktere a történet minden verziójában egy gazdag, Katherine Kane nevű örökösnő, aki denevérjelmezben harcol a bűnözők ellen Gotham City-ben. Eleinte Batman szerelmét alakította, később átírták a karakterét, és leszbikus szuperhősként aratott sikert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek