Starity

Augusztusi programajánló: Virágkarnevál Debrecenben

2018. augusztus 11. 14:02   |   Szerző: eszti136

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus huszadikán mindenki pihen: van, aki otthon tölti az ünnepet, míg mások nyaralnak, vagy kirándulnak, esetleg koncertekre látogatnak. Egy a sok megfelelő úti cél közül Debrecen, mely idén is sok izgalmas programot tartogat.

hirdetés

Augusztus 20-a, Szent István szentté avatása, és az újkenyér ünnepe. Ezt minden évben megünnepeljük, ha máshogyan nem is, azzal, hogy otthon maradunk a munkaszüneti napon.

Debrecen, hazánk egyik legnagyobb városa, olyan programokkal kecsegtet idén is, amiket kár volna kihagyni. 

Virágkarnevál

A Virágkarnevál már hagyománnyá vált, 1966 óta minden évben megrendezésre kerül. Idén is több százezer virág díszíti majd a kocsikat. Már teljes karneválhétté nőtte ki magát az esemény, amely évről-évre látványosabb kocsikat vonultat fel. A Piac utcán kezdődik, és a ​Nagyerdei Stadionban ér véget, ahová estére estére ér el a felvonulás.

Esti koncertek: Karneváléj

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a felvonulást követő Karneváléj, mely a Nagyerdei Stadionban lesz. Itt felállnak a kocsik is a virágkarneválról, valamint ezévben A Dal fellépői adnak koncertet, Alexander Rybak társaságában. Olyan előadók fognak fellépni, mint a Honeybeast, az AWS, vagy Freddie. Bővebb információt és jegyeket itt találsz!  

Tűzijáték

A nap zárásaként 22:00-kor az Egyetem térről fellövik a színpompás tűzijátékokat, melyek az eget beborítják. A program ingyenes, látványos, és egy utcabál követi.

Napközben még számos program kerül megrendezésre, például a Kölcsey Központban kiállításokat lehet meglátogatni, lesz Food Truck Show is. További programokról ezen a linken tájékozódhatsz! Előre is kellemes pihenést kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek