Starity

Terence Hill Bécsbe jön!

2018. augusztus 13. 17:05   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Terence Hill az Instagramján osztotta meg a hírt az osztrák rajongókkal: bécsi filmpremierjén személyesen is jelen lesz.

hirdetés
Terence Hill Bécsbe jön!
Fotó: Rai 1

A My Name Is Thomas című filmmel a legendás, hazánkban is közkedvelt Terence Hill visszatért a mozivászonra. Amellett, hogy Don Matteo című televíziós sikersorozata töretlen népszerűségnek örvend, és 2018-as epizódjai április végén kerültek az olasz képernyőkre.

A 79 éves világsztár Instagramján németül osztotta meg, hogy a filmpremiereken nemcsak Németországban, hanem két osztrák helyszínen is jelen lesz: Linzben szeptember 7-én, Bécsben pedig szeptember 8-án, szombaton.

A My Name Is Thomas az 1973-as Nevem: Senki előtti tisztelgés, a német alcím, a "két ököl visszatér" pedig utalás a híres négy ökölre együtt Bud Spencerrel .

A cím egy kissé megtévesztő: a film egy road movie, amely forgatókönyvét is Terence írta, valamint ő a rendezője is.

Szerepe szerint egy Thomas nevű, öregedő motoros, aki Spanyolországban összebarátkozik egy fiatal lánnyal, Luciával (Veronica Bitto). Amikor elrabolja két gonosztevő, motorjára pattan, hogy megmentse a lányt – írja a Bento.

A film előzetesei a következő linkeken láthatóak: olaszul | németül.

Megható, hogy a német trailer legvégén az a mondat olvasható, hogy

Barátom, BUD emlékére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek