Starity

Letartóztatták Marie Avgeropoulos-t

2018. augusztus 15. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Marie Avgeropoulos-t, akit legtöbben a The 100 című sorozatban szereplő Octavia Blake megformálásáért ismerhetnek, több, mint egy héttel ezelőtt családi erőszak vádjával vitték be a Los Angeles-i rendőrségre.

hirdetés
Letartóztatták Marie Avgeropoulos-t

A meglepő hírt először a TMZ hozta le, nem sokkal később viszont az E! News is megerősítette a történteket. Marie barátja hívta a 911-et augusztus 5-én, mert állítása szerint a színésznő megütötte őt egy heves vita következtében. Mikor a rendőrök kiérkeztek a helyszínre, a férfi a testén lévő sérülésekkel bizonyította az erőszakot, Marie-t pedig nem sokkal később letartóztatták.

Az E! News meg is kérdezte színésznő egyik képviselőjét az ügyről, ki a következőt felelte:

Marie egy újfajta gyógyszerre ivott bort vacsora közben, ennek köszönhető a heves reakció, mely a veszekedés alatt keletkezett.

Marie barátja azonban nem azért hívta ki a rendőröket, hogy azok letartóztassák a színésznőt, csupán véget akart vetni a szituációnak, a TMZ állítása szerint pedig még könyörgött is, hogy ne vigyék el és ne tartóztassák le a barátnőjét.

A 32 éves színésznőnek így 50 000 dollárt kellett kifizetnie, hogy szabadlábon távozhasson.

Az incidensnek köszönhetően Marie nem vett részt a Teen Choice Awardson, melyen a The 100 is jelölt volt a "Legjobb Sci-Fi/Fantasy sorozat" kategóriájában.

Marie barátja állítása szerint ejteni akarja a színésznő ellen felhozott vádakat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek