Starity

#Sziget: Mi kell a mai lányoknak? Shawn Mendes!

2018. augusztus 15. 00:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hétfőn hazánkban koncertezett a kanadai szupersztár, Shawn Mendes. A lányok megőrültek tőle, mindenki más pedig bechillelt.

hirdetés

Shawn Mendes csupán 20 éves, a világ mégis a lábai előtt hever. Lányok milliói rajonganak érte, és talán nem is meglepő: bájos mosolya, jó hangja, jó zenéje és botránymentes attitűdje van a kanadai popsztárnak.

Meg is töltötte így szépen a Szigetet, amely a harmadik telt házas napja lett. Nem csoda. A line-up kifogástalan volt: mindenki találhatott kedvére valót.

A setlistet az energikus There's Nothing Holdin' Me Back felvételével kezdte meg, amelyet a Nervous követett. Shawn a hatodik napon lépett fel, ún. gyerekbarát időben, 19.30-kor. Bizonyítva, mennyire nincs elszállva magától, már 19.28-kor felrohant a színpadra, és meg sem állt, míg nem le nem járt az ideje. Na, hát így kell elkezdeni egy show-t.

 

Sziget Festival (@szigetofficial) által megosztott bejegyzés,

Mint említettem, nekünk ez már a hatodik napunk volt kint, így kívülről, az emelvényről követtük figyelemmel az eseményeket. Innen láthattuk, hogy tulajdonképpen az első öt sor volt teljesen megőrülve, míg kifelébb inkább andalgás volt látható – leszámítva az ismertebb slágereket, amikoris megőrült a tömeg. Shawn nagyon cuki volt, végig mosolygott, valóban minden percben bizonyította, mennyire két lábbal áll a földön, ami az egész szettjét még élvezhetőbbé tette. A lassú dalokból – számomra – sok volt, párat felváltottam volna olyan felvételekkel, mint a Particular Taste és a Queen, például.

A helpereknek különösen hosszú délutánja volt: Shawn őrjítő melegben, közel 36 fokban énekelt, így a szokásosnál többen lettek rosszul vagy ájultak el. A show előtt egyébként csak félig volt tele a színpad környéke, ám szépen lassan megtelt, ahogy elkezdte, így lépni se nagyon lehetett a „küzdőtéren”.

Egyébként Shawn olyanfajta híresség (annak ellenére, hogy tényleg nagyon-nagyon népszerű), aki mindenkivel szívesen csinál képet, sőt, még a show-ja után egész éjszaka bent bulizott a szervezőkkel.

Mendes egy élvezhető, chill show-t rakott össze kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Gitározott, zongorázott, jól énekelt, időben kezdett és még a közönséggel is végig pacsizott. Kell ennél több? Egy rajongónak biztosan nem.

 

Sziget Festival (@szigetofficial) által megosztott bejegyzés,

Őt a népszerű DJ váltotta, Kygo, akinek a dallistája kifogástalan volt. Modern, mai zenét játszott, a tömeg zabálta, és Avicii-ről is megemlékezett. Shawn pihentetése után jó volt felrázódni kicsit, hogy kezdődhessen az este.

 

Sziget Festival (@szigetofficial) által megosztott bejegyzés,

– K.V.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek