Starity

Készül a The Dark Element második nagylemeze

2018. augusztus 16. 19:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly jelent meg a formáció debütáló albuma, melynek utódja már készülőben van.

hirdetés

Hatalmas izgalom övezte Anette Olzon és Jani Liimatainen közös projektjét, hiszen a zenészek egy fantasztikus lemezt harangoztak be. Később a duó The Dark Elelement elnevezésen egy teljes jogú zenekarrá nőtte ki magát, majd 2017. novemberében piacra dobták saját magukról elnevezett korongjukat.

A lemez hatalmas sikert aratott világszerte, amit turné ugyan nem követett, de néhány fellépést azért lejtett az ex-Nightwish-énekesnő vezette metálegyüttes. A formáció elárulta, hogy terveik közt szerepel a turnézás, de előtte rögzíteni kívánják második nagylemezüket.

A következő hétvégén stúdióba vonulok, hogy elkezdjük felvenni az új The Dark Element-album demóit. Csupán annyit szeretnék mondani, hogy Jani ismét megcsinálta. Nagyon izgatott! vagyok!

– árulkodott az énekesnő, aki korábban már elcsiripelte közsségi-oldalain, miszerint néhány dalszöveget már elkapott a Sonata Arctica gitárosaként megismert Janitól, melyek hamar belopták magukat a szívébe.

 

A post shared by Anette Olzon (@thechosenone665) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek