Starity

Ashley Benson és Cara Delevingne egy pár

2018. augusztus 17. 12:12   |   Szerző: Blarece

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sztárjára úgy tűnik rátalált a szerelem Cara Delevingne személyében. Régóta csak találgatások és feltételezések folytak kapcsolatukról, most pedig kamerák előtt váltottak csókot a Heathrow repülőtéren.

hirdetés

Cara Delevingne eddig még sosem beszélt nyilvánosan kapcsolatáról Ashley Bensonnal, de a tettek többet mondanak minden szónál. Olvasható a Mirror oldalán.

A 26 éves szupermodellt lencsevégre kapták a 28 éves Pretty Little Liars sztárral a londoni Heathrow repülőtéren, miután megérkeztek Angliába. Ahogy Cara átkarolta és utána megcsókolta Ashleyt, le sem tagadhatnák a vonzalmat kettőjük között.

Kép: Splash News

A pár először akkor utalt kapcsolatukra, mikor áprilisban kézen fogva sétáltak New York utcáin.

A kaliforniai színésznő büszkén mosolygott, miközben a nyakán levő aranyláncot viselte, melyen egy "C" betű díszelgett. 

Kép: Splash News

Cara és Ashley először közös filmük, a "Her Smell" forgatásán találkoztak, melynek premiere a jelenlegi állás szerint idén szeptemberben kerül majd vetítésre. Találkozásuk után számos alkalommal látták őket együtt New Yorki kimenők keretein belül.

Közelebbi barátokká akkor váltak, mikor tavaly az MTV Movie Awars díjátadó gáláján mindketten VIP vendégekként jelentek meg a rendezvényen. Ezután pedig több európai városi kikapcsolódáson vettek részt együtt. 

Sok boldogságot kívánunk nekik!

Kép: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek