Starity

Vihar csapott le a Backstreet Boys koncertjére

2018. augusztus 20. 15:03   |   Szerző: madeleine.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legalább tizennégy embert szállítottak kórházba a Backstreet Boys Thackerville városában tartott szabadtéri koncertjéről, miután a városon hatalmas vihar söpört végig.

hirdetés
Vihar csapott le a Backstreet Boys koncertjére
Fotó: Michael Loccisano/Getty Images

Koncerthelyszínen a Backstreet Boys, valamint a szintén 90-es években népszerű 98 Degrees lépett volna fel, ám a koncertet egy vihar szakította félbe. A vihar heves esőzéssel és közel 130 km/h-s széllel érkezett meg az augusztus 18-i show-ra, mely feldöntötte a beléptető kapukat, sokan ekkor sérültek meg.

A szervezők egy nyilatkozatot tettek közzé az esettel kapcsolatban, melyben leírják, hogy már a vihar első jeleikor a show lefújása mellett döntöttek és evakuálni kezdték a koncerthelyszínt, pedig teltházat, közel 12 ezer embert vártak a helyszínre. Figyelmeztetésüket azonban több száz rajongó nem vette figyelembe és nem voltak hajlandók elhagyni a területet.

A nyilatkozatban megerősítették, hogy a helyszínen tizennégy ember sérüléseit látták el, akiket később kórházba is szállítottak.

Az eset után a Backstreet Boys elhalasztotta további fellépéseit, melyet Twitteren közöltek rajongóikkal.

Sosem akartuk, hogy a rajongóinknak baja essen. ezért a mai időjárás és a sérülések miatt elhatároztuk, hogy lemondjuk a fellépéseket, és megpróbáljuk átütemezni azokat. Most az a legfontosabb, hogy mindenki biztonságban hazajusson. Hamarosan találkozunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek