Starity

Don't Tell Mom the Babysitter's Dead-remake?

2010. november 01. 15:03   |   Szerző: Gabor28

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hollywoodban nagy teret hódít manapság a remake-filmek forgatása. Úgy tűnik, ebből a Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se! című film sem maradhat ki.

hirdetés
Don't Tell Mom the Babysitter's Dead-remake?

Úgy tűnik, a producerek kimerítették a 80-as évekbeli filmek listáját, mert újabb hírek szerint az 1991-es Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se! (Don't Tell Mom The Babysitter's Dead) című filmet forgatnák újra.

A történetét szinte mindenki ismeri: Anyuka az 5 gyermekét egy idős bébiszitterre hagyja, amíg ő elutazik Ausztráliába nyaralni. Csakhogy az idős hölgy hamarosan meghal, és az egész háztartás a legidősebb gyerek, Sue-Ellen (Christina Applegate) nyakába szakad. Így kénytelen munkát vállalni a nyárra, és itt kezdődnek a bonyodalmak.

A filmről még nem sokat tudni. Az biztos, hogy a producere az a Mark Gordon lesz, akinek a nevéhez köthetjük a 2012 című filmet. A főszereplő és a többi szereplő személye még kérdéses, de ha hihetünk a pletykáknak, a főszerepet Dianna Agronnak tartogatják. De felmerült Emma Roberts és Hayden Panettiere neve is.

A hír az eredeti film Sue-Ellen Crandelljéhez, Christina Applegatehez is eljutott, aki csak röviden ennyivel kommentálta a dolgot a Twitteren:

– DTMTBD remake? mmmm. Well one thing is for sure. The fashion will be better and the eyebrows shall be groomed...

Ami nagyjából annyit tesz:

„DTMTBD-remake? mmmm. Egy dolog biztos. A divat jobb lett, és a szemöldök is ápoltabb...”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek