Starity

Ariana Grande durván megsértette rajongóját

2018. augusztus 20. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő túl messzire ment volna? Sokak szerint kicsinyes és bunkó volt, amit tweetelt.

hirdetés

Ismét rajongóit támadta meg Grande! Egy nappal korábban árulni kezdték a Sweetener lemezt Mexikóban, mint a hivatalos megjelenése. Így a legelszántabb rajongók rögtön lecsaptak rá. Ezzel fent állt a veszélye annak, hogy kiszivárognak a dalok, és természetesen az album külcsínye.

Másodperceken belül ellepte a netet Ariana Grande új lemezének, a Sweetenernek kinézete, hiszen rajongói lelkesen posztoltak arról, hogy kezükben tudhatják. Az énekesnő azonban ezt nem nézte jó szemmel, hiszen szerette volna, ha betartják a megjelenési dátumot és mindenkinek meglepetés lesz a Sweetener.

úgy értem... ha valaki kiszivárogtatja, hogy néz ki a CD, könyörgöm... foglalkozzon ezzel... légyszi... ez a zene... túl jó ehhez

Az énekesnő rázoomolt rajongója kezére

Itt nem állt le:

a. illegális

b. túl keményen dolgoztam ahhoz, hogy egy ilyen ujjnak köze legyen a CD-mhez

c. nem bírom

Természetesen senki nem állt mellette ebben az esetben:

„ne legyél idegesítő, Ariana, ne bánts embereket, miközben minket arra kérsz, hogy szeretetet adjunk mindig. Ne legyél kétszínű, mert ez gusztustalan. Lehet ez a lány kemény munkát végez, földdel, lehet igen, lehet nem, de annyi biztos, nem mindenki tudja hetente megcsináltatni a körmeit”
„beszólt egy rajongó körmére, mikor maga sem tökéletes. Ne legyél már 12 éves”

A blacklash után Grande törölte az üzeneteit.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek