Starity

Visszatért a Bring Me The Horizon?

2018. augusztus 23. 14:02   |   Szerző: Shadowsarcasm

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók előre sejthették a zenekar visszatérését.Poszterek és telefonszámok jelentek meg,új daluk szövegét híresztelve.

hirdetés

A szemfüles rajongók már sejthették hogy valami készülődik a háttérben.Először megjelentek a plakátok amiken ez a kérdés volt látható:

Do you wanna start a cult with me?

Ám mikor felhívták a telefonszámot,sípolás és egy részletet lehetett hallani a ’Mantra’-ból.A tegnapi napon egyébként a BBC Radio 1  interjút készített velük,ahol megerősítették az album érkezését, mely 2019.Január 11.-én kerül kiadásra.Ebben az évben pedig november 22-én láthatjuk őket Franciaországban.Valamint a Leeds fesztiválon is fellépnek,ami augusztus 24.-én kezdődik és 26.-án ér véget.

Az énekes,Oli Sykes így nyilatkozott a legújabb dalukról,mely 13 óra alatt elérte a félmillió megtekintést Youtubon:

Ez a dal,nagyon lassan íródott mert egy csomó ötletünk volt a szöveghez,és minden nap úgy voltunk vele hogy ’melyiket fogjuk először megmutatni az embereknek’ mert tudtuk ez hogyan műkődik.Mindig megakarjuk változtatni azt amit csinálunk és mindig próbálunk valami újat alkotni.

Többek között az új album címe és borítója is nyilvánosságra került.A hatodik album,mely továbbra is tartja a metalcore és alternatív rock színvonalat,amo nevet kapta.

Hallgasd meg a 'Mantra'-t itt: 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek