Starity

Ő a Netflix új szívtiprója

2018. augusztus 22. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent A fiúknak, akiket valaha szerettem, a főszereplő pedig máris hatalmas népszerűségnek örvend.

hirdetés

Noah Centineo számára a hírnév 22 éves korában érkezett, amikor megjelent a Netflixen A fiúknak, akiket valaha szerettem megfilmesített változata. Itt Peter karakterét játssza el, akibe beleszeret a kelekótya főhősnő, Lara Jean (őt Lana Condor alakítja).

 

Noah Centineo (@ncentineo) által megosztott bejegyzés,

Írás közben egy csöppet sem fogom vissza magam. Úgy fogalmazok, mintha ő soha nem olvasná el. Merthogy nem is olvassa. Minden egyes titkos gondolatomat, gondos megfigyelésemet, mindent, amit eltettem magamban, belesűrítem egy levélbe. Amikor megírtam, lezárom, megcímezem, majd elteszem a pávakék kalapdobozba. Ezek nem szerelmes levelek a szó legszorosabb értelmében. Akkor íródnak, amikor már nem akarok többé szerelmes lenni. Búcsúlevelek. Mert miután megírtam őket, nem emészt többé a mindent felemésztő szerelem. Onnantól fogva úgy tudom megenni reggel a gabonapelyhet, hogy közben nem azon jár az eszem, vajon ő is banánnal szereti-e a Cheeriost. Úgy éneklem a szerelmes dalokat, hogy már nem neki éneklem. Ha a szerelem olyan, mint a megszállottság, a leveleim olyanok, mint az ördögűzés. Megszabadítanak. Legalábbis azt kéne tenniük.

A könyv a Google-ön jelenleg 98%-os tetszési arányt tud magáénak, míg a film is hasonlóan üdítő lett a felhasználók szerint.

Noah korábban olyan sorozatokban szerepelt, mint a The Fosters, de Camila Cabello Havana klipjében is feltűnt.

Amiket elárult magáról:

  • Álma, hogy Christopher Nolan egyik filmjében szerepelhessen
  • Művészlélek, Instagramján sok idézetet posztol
  • Sierra Burgess is a Loser c. filmben szeptember 7-én láthatjuk, szintén a Netflixen

A fiúknak, akiket valaha szerettem már elérhető a Netflixen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek