Starity

Debby Ryan Disney-áruházat nyitott meg

2010. november 01. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Debby Ryan és a többi Suite Life on Deck-sztár éppen a nagy sikerű sorozat filmváltozatát forgatja. Debby viszont még arra is időt szakított, hogy segédkezzen egy új Disney Store megnyitásában Chicagóban.

hirdetés
Debby Ryan Disney-áruházat nyitott meg

A 17 éves lányról már tudjuk, hogy szeret jótékonykodni, és nagyon nyitott mindenre. Ám azt mi sem gondoltuk volna, hogy a filmforgatás mellett még arra is időt szakít, hogy egy Disney Store megnyitásában segédkezzen.

Az új, chicagói Disney Store hivatalos megnyitója október 24-én volt sok-sok szórakoztató programmal. A jelenlévők nagyon örülhettek, hogy egy világhírű Disney-csillag is megjelent a nagy eseményen. Ebből is láthatjuk, hogy Debby milyen kedves és közvetlen, nagyon szereti a rajongóit.

Bár Magyarországon a sorozat még nem olyan népszerű, Debbynek egyre növekszik a ranjongótábora, de azért reménykedünk abban is, hogy a Suite Life on Deck egyszer itthon is az egyik legnézettebb Disney-sorozat lesz. És persze azt is reméljük, hogy sok sztár fog példát venni Debby Ryanről, és ők is ilyen sokat tesznek majd meg a közösségért.

Debbynek persze nem ez volt az első chicagói útja, ám akkor a Disney Friends for Change: Project Green miatt ment el oda.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek