Starity

Hopsz! Nicki Minaj közszemlére tette a melleit

2018. szeptember 03. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap igen kellemetlen malőr történt a 35 éves rapperrel, de nem zavartatta magát különösebben miatta.

hirdetés

Nicki Minaj mindig is híres volt arról, hogy előszeretettel préseli bele magát kisebbnél kisebb ruhadarabokba, ezúttal azonban igencsak megjárta. Tegnap este ugyanis Philadelphiában, a Made in America fesztiválon lépett fel, szűk ruhájának mélyen dekoltált felsőrésze pedig az általa előadott koreográfia következtében elcsúszott a helyéről, és így látni engedte a rapper kebleit.

A baki azonban egyáltalán nem izgatta Nickit, aki előbb kezeivel takarta idomait, majd amint lehetősége engedte, a helyére igazította ruháját, és úgy folytatta előadását, mintha mi sem történt volna.

Fotók: Instagram

Érdekesség, hogy nemrégiben még az a hír járta, hogy az érdeklődés hiánya miatt elmaradnak vagy legalábbis halasztásra kerülnek Minaj NICKIHNDRXX elnevezésű, Future-rel közös turnéjának amerikai állomásai, ám a rapper tagadja, hogy ez igaz lenne.

Ami azt illeti, Nicki a fellépések közti szüneteiben sem unatkozik: a közelmúltban például kollégájával, Travis Scott-tal „akasztotta össze a bajszát” – véleménye szerint ugyanis míg ő keményen dolgozott új albumán, hogy azzal örömet szerezzen rajongóinak, addig a férfi párját, Kylie Jennert és közös kislányukat, Stormit használja arra, hogy népszerűsítse újdonságát, amit végtelenül kicsinyes húzásnak tart.

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek