Starity

Utat zártak le Taylor Swift miatt

2010. november 01. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gyakran előfordul, hogy filmforgatás miatt zárnak le egy igen forgalmas útszakaszt, de az, hogy a country-pop énekesnő, Taylor Swift rögtönzött koncertje miatt? Ennek a koncertnek viszont sok rajongó örült.

hirdetés
Utat zártak le Taylor Swift miatt

A Hollywood Boulevard lezárására került sor péntek délután a fiatal sztár miatt. Még az a szerencse, hogy ez nem nagyon vezetett vad dudáláshoz.

Taylor Swift a Kodak Színház előtt tartott egy rögtönzött koncertet az összegyűlt több ezer rajongó számára. De ez még nem minden! Taylor egy emeletes busz tetejéről énekelt a tömegnek!

Ez a kis koncert nem is annyira volt rögtönzött, mert valójában a legújabb albumának, a Speak Now-nak akart a reklámja lenni, ezért is az új számát, a Long Live-ot énekelte. 

Taylor a következőket írta az eseményekről a Twitteren: „Ha a Hollywood és a Highland sarkán jártok 4 óra körül, akkor találkozhatsz velem és a bandámmal.”

Mindenesetre a váratlan fellépés sikeresen sült el, és az énekesnő elégedetten hagyta el a helyszínt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek