Starity

Ashlee Simpson úgy érezte, az egész világ utálja, amiért besült a playbackkel

2018. szeptember 04. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő 14 évvel ezelőtt, a Saturday Night Live színpadán bukott le.

hirdetés

Minden idők egyik legnagyobb playback-fiaskójának tartják az esetet, amikor Ashlee Simpson 2004-ben zenekarával együtt csúnyán lebukott a Saturday Night Live színpadán a Pieces of Me című dal előadása közben. Az énekesnő ugyanis valamilyen oknál fogva úgy döntött, nem énekel élőben, így playbackeléshez folyamodott, de mivel nem szállt be időben a dalba, mindenki számára világossá vált, hogy segítséggel énekelt énekelt volna.

Az eset derékba is törhette volna a karrierjét, és bizonyos értelemben igen negatív fényt vetett rá, hiszen évekig az ő nevével egybefűzve emlegették a playback-bakikat, ám Ashlee nem hagyta el magát: készített további két igen nagy sikerű albumot és bejárta a világot turnéival.

Az E! nemrég ASHLEE+EVAN címmel sorozat készítésébe fogott, melynek középpontjában Ash és férje, Evan Ross állnak, a vasárnapi premierben pedig a fent említett tizennégy évvel ezelőtti kellemetlen élmény is szóba kerül, melyre így emlékszik vissza a szőke szépség:

Tudod, akkoriban fejeztem be és adtam ki az albumomat, a Pieces of Me listavezető kislemez volt, és aztán egyszer csak beütött a krach. Az egész világ gyűlölt érte. Számomra ez volt a legmegalázóbb pillanat az életben, mert bár a szívem-lelkem beleadtam a dalírásba, mindenki azt hitte, hülyét csinálok belőle. Szar érzés volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek