Starity

Kevin Jonas kitálalt a sorozatukról!

2010. március 20. 17:05   |   Szerző: viraag

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a Jonas Brothers saját sorozata, a JONAS annyira nem lett sikeres az Egyesült Államokban, mint amennyire elvárták tőle, azért persze folytatják a műsort, és már el is kezdték forgatni a második évadot. Mivel szeretnék, hogy a sorozat sikeresebb legyen, eléggé átalakították a showt - Kevin Jonas pedig majdnem minden újdonságot elkotyogott!

hirdetés
Kevin Jonas kitálalt a sorozatukról!

Az első évad teljes egészében az iskola falai között játszódik.A készítők rájöttek,hogy nem lehet ezt sokáig húzni,hiszen lassacskán mindhárom Jonas kiöregszik az iskolásfiú szerepből.

Kevin szerint egy egészen más megvilágításba helyezi a sorozatot a 2.évad.

"Ez már egy másik show - különféle helyszíneken leszünk. Az ötlet az, hogy a nyarat Los Angelesben töltjük, és felfedezzük a várost. Eléggé cool lesz - új szereplők, új történetek… rengeteg minden fog történni. Sokkal élvezetesebb kint forgatni, és érezni a nap melegét egész nap. Gyönyörű látvány vesz körül - király!"

Több kép is megjelent már a forgatáskoról,így a rajongóknak sem lesz újdonság,hogy a fiúk elhagyják az iskolát.

Viszont a producerek valószínűleg nem örülnek annak,hogy Kevin másban is elszólta magát:

"em mondhatom el, hogy mi lesz Macyvel és Kevinnel, de Macynek nagy szerepe lesz a következő évadban. Stellával és Joe-val is valami érdekes fog történni…"

Igazán nehéz kitalálni,mire gondol Kevin...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek