Starity

Tóth Lüszi boldog első klipjével

2010. november 01. 19:07   |   Szerző: Alexis_0504

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2008-as év női hangjáról, Tóth Lüsziről sokáig nem hallottunk semmi hírt. Most megjelent első videoklipje, melynek címe I Feel Happy.

hirdetés
Tóth Lüszi boldog első klipjével

Tóth Lüszi, a Megasztár 4. szériájának 4. helyezettje, így egyben 2008 Legjobb női hangja lett. Viszont sokáig nem hallhattunk róla semmi hírt, teljesen eltűnt a médiából. Találgatások szerint azért, mert sokan nem szerették őt, és elege lett a hírnévből.

Viszont most, 2010 vége fele megjelent első videoklipje I Feel Happy ('Boldognak érzen magam') címmel.

És ha ez még nem lenne elég, akkor Lüszitől egy előzetes is napvilágra került a hamarosan megjelenő Lucienne albumáról, melyben minden számából hallhatunk egy kis részletet.

Sokan emlékeznek arra, amikor Friderikusz Sándor 2008-ban belesúgott valamit Lüszi fülébe, majd elárulta nekünk, hogy a „titokzatos üzenet” az volt, hogy pár év múlva ő lesz a magyar Britney Spears.

Vajon tényleg beteljesedik, amit Sándor mondott? De hogy lehet, hogy Lüszi ilyen sokáig váratott minket első klipjének megjelenésével?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek