Starity

Kirabolták Bella Thorne-t

2018. szeptember 05. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igencsak rájár a rúd mostanában a Famous in Love 20 éves főszereplőjére.

hirdetés

Augusztus végén számoltunk be arról, hogy valaki megkísérelte kirabolni Bella Thorne-t, ezúttal azonban sikerrel is járt az illető – már amennyiben ugyanaz volt a tettes, mint pár héttel korábban. A TMZ ugyanis arról számolt be nemrégiben, hogy egy ismeretlen elkövető nemcsak behatolt a színésznő otthonába, hanem el is emelte onnan az értékeit, melynek következtében Bella megközelíthetőleg 150 ezer dollárral lett szegényebb.

A népszerű sorozatsztár egyébként tavaly vásárolta a 4500 négyzetméteres San Fernando Valley-i ingatlant, mellyel kapcsolatban idén áprilisban, a Vogue magazinnak adott exkluzív interjúja keretein belül bevallotta: a házat a közösségi oldalain közzétett tartalmai által befolyó pénzből vásárolta meg.

Felregisztráltam a közösségi oldalakra, mert azt szerettem volna, ha az emberek megismernének teljes valómban. Az Instagram posztonként úgy 65 ezer dolcsit fizet, ha a Storyban teszek közzé valamit, azért olyan 10 ezer és 20 ezer dollár körül kapok, a Snapchaten közzétett tartalmaimért pedig ugyanennyit. Az instagramozásra 100%-ban úgy tekintek, mint egy munkára. 18 évesen kezdtem el, akkor körülbelül 200 dolcsi volt a bankszámlámon, egy-másfél évvel később pedig megvettem ezt a házat

– dicsekedett Thorne az interjúban.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek