Starity

Nicole Scherzinger: Poison-klippremier!

2010. november 02. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a gyönyörű énekesnő legújabb vidoklipje, a Poison, azaz 'Méreg'!

hirdetés
Nicole Scherzinger: Poison-klippremier!

Nicole Scherzinger visszatért! A mostanság igen elfoglalt énekesnő, mindamellett, hogy szerepelni fog a Men in Black harmadik részében és a nálunk is igen népszerű Így jártam anyátokkal című sorozatban, valamint visszatér a The Sing Off második szériájának zsűrijébe, megjelentette legújabb szólóvideoklipjét, a Poisont, mely nagyszerű lett.

A videó azonban nem mindenhol aratott osztatlan sikert. A Joseph Kahn által rendezett klipet – akinek nevéhez olyan munkák fűződnek, mint Britney Sperars: Womenizer és Eminem Ft. Rihanna: Love the Way You Lie videója – még a megjelenése előtt cenzúrázták a szigetországban.

A rendező Twitterén írt erről: „A Poison cenzúrázása az Egyesült Királyságban nevetséges! Azt állítják, erőszakos a film, de ez teljesen higgadt. Egy futballmeccs 10-szer rosszabb!” Majd elmondta, egy jelenetet sem vágnak ki a videoból, de az angol rajongók egy speciális változatot láthatnak.

A videoklip ITT megtekinthető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek