Starity

Mel B hírességek randiappján csípte fel Zac Efront

2018. szeptember 10. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 43 éves Spice Girl egyik barátja hozta nyilvánosságra, hogy az énekesnő szenvedélyes pillanatokat élt át a High School Musical sztárjának karjaiban.

hirdetés

Nem sokkal azután, hogy Mel B felbontotta Stephen Belafontéhoz fűződő házasságát, regisztrált egy hírességek számára létrehozott exkluzív randiappra, ahol nem kisebb személybe, mint Zac Efronba futott bele. Az énekesnő és a tőle 13 évvel fiatalabb színész állítólag kellemesen elbeszélgetett egymással, majd még aznap találkoztak, hogy egy emlékezetes estét szerezzenek a másiknak – legalábbis erről számolt be a The Sunnak a fent említett barát.

A flörtölésük azzal végződött, hogy Zac elhajtott Mel házához. Totál egymásra voltak kattanva és eltöltöttek pár élvezetes órát

– nyilatkozta a bennfentes, majd hozzátette:

Ez nem az elmék találkozása volt. Egyikük sem látott bele hosszútávú dolgot, de az tagadhatatlan, hogy volt köztük kémia. Mel úgy gondolta, Zacnek isteni a teste.

Efront egyébként nem sokkal korábban Baywatch-beli kolléganőjével, Alexandra Daddarióval hozták hírbe, ám a színésznő cáfolta, hogy a köztük lévő romantikus kapcsolatról szóló pletykák igazak lennének:

Zac és én csak jó barátok vagyunk.

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek