Starity

Kylie Jennernek csak Stormi számít! Nem érdekli, hogy a terhesség következtében teljesen átalakult a külseje

2018. szeptember 12. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Keeping Up With The Kardashians sztárja 20 évesen vált édesanyává idén januárban.

hirdetés

Alig több mint fél év telt el azóta, hogy Kylie Jenner életet adott kislányának, Stormi Websternek. Az újdonsült anyukával kapcsolatban sokféle pletyka járta be a sajtót az elmúlt időszakban, ő azonban igyekszik kizárni a negativitást a világából és a gyereknevelésre fókuszál, sőt bevallotta, azt sem bánja, hogy terhességének köszönhetően teljesen átalakult a teste és már nem jönnek rá korábbi ruhái.

Fotó: Thomas Whiteside

A terhesség már nagyon fiatalon megváltoztatta az egész testemet, de őszintén szólva nem érdekel

– nyilatkozta a brit Glamour magazinnak a kismama, érzéseit pedig bővebben is kifejtette egy barátnőjével, Jordyn Woodsszal folytatott rögzített beszélgetés során:

Jó volt mind a terhesség, mind a szülés, boldog vagyok, hogy túl vagyok rajta és bármikor végigcsinálnám újra. Tudod, a melleim a háromszorosukra nőttek, ami határozottan zavar, emellett striák alakultak ki rajtuk és már a gyomrom és a csípőm sem a régi, a fenekem pedig egyre nagyobb és nagyobb, ahogy minden más is. Ez egy olyan változás, aminek következtében egy kicsit változtatnom kell a stílusomon, mert a korábbi cuccaim nem passzolnak már rám.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek