Starity

Henry Cavill végzett Supermannel

2018. szeptember 12. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész hivatalosan is felbontotta szerződését a Warner Bros.-szal, melynek értelmében szögre akasztja Superman köpenyét és végleg maga mögött hagyja ikonikus szerepét.

hirdetés

Fotó: Warner Bros. Entertainment

Henry Cavillt 2013-ban, Az acélember című alkotásban láthattuk először Superman szerepében, majd 2016-ban ismét felöltötte a hős köpenyét a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala kedvéért. Legutóbb a tavaly bemutatott, Az Igazság Ligája című filmben alakította Supermant, és a The Hollywood Reporter szerint ez volt az utolsó alkalom, hogy megformálta a karaktert.

Az E! Online úgy tudja, hogy a Warner Bros. szerette volna meggyőzni a színészt arról, hogy vállaljon cameószerepet a jövő tavasszal bemutatásra kerülő Shazam!-ban, ő azonban határozottan elutasította a kérést a Netflix jövőre induló sorozatában, a The Witcherben vállalt szerepe, illetve a sűrű munkabeosztásából adódó időhiányra hivatkozva. Értesüléseink szerint a filmstúdió már szerződést is bontott a színésszel, és egyéb, bemutatás előtt álló projektjeire kíván fókuszálni a jövőben.

Superman olyan, mint James Bond: egy bizonyos idő elteltével új színészt kell találni a szerepre

– nyilatkozta a történtek kapcsán egy, a stúdióhoz közel álló bennfentes.

Ami Cavillt illeti, a színész nagyon élvezte a csupa A-listás sztárral (Amy Adams, Gal Gadot, Jason Momoa, Ray Fisher) végzett közös munkáját Az Igazság Ligája forgatása során, melyről így nyilatkozott egy korábbi interjúban:

Ők mind nagyszerű emberek és csodálatos színészek, akik rengeteg munkát fektettek az általuk megformált karakterekbe, így téve őket egyedivé, érdekessé, tökéletlen mégis csodás személyiségekké.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek