Starity

Henry Cavill végzett Supermannel

2018. szeptember 12. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

A színész hivatalosan is felbontotta szerződését a Warner Bros.-szal, melynek értelmében szögre akasztja Superman köpenyét és végleg maga mögött hagyja ikonikus szerepét.

hirdetés

Fotó: Warner Bros. Entertainment

Henry Cavillt 2013-ban, Az acélember című alkotásban láthattuk először Superman szerepében, majd 2016-ban ismét felöltötte a hős köpenyét a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala kedvéért. Legutóbb a tavaly bemutatott, Az Igazság Ligája című filmben alakította Supermant, és a The Hollywood Reporter szerint ez volt az utolsó alkalom, hogy megformálta a karaktert.

Az E! Online úgy tudja, hogy a Warner Bros. szerette volna meggyőzni a színészt arról, hogy vállaljon cameószerepet a jövő tavasszal bemutatásra kerülő Shazam!-ban, ő azonban határozottan elutasította a kérést a Netflix jövőre induló sorozatában, a The Witcherben vállalt szerepe, illetve a sűrű munkabeosztásából adódó időhiányra hivatkozva. Értesüléseink szerint a filmstúdió már szerződést is bontott a színésszel, és egyéb, bemutatás előtt álló projektjeire kíván fókuszálni a jövőben.

hirdetés

Superman olyan, mint James Bond: egy bizonyos idő elteltével új színészt kell találni a szerepre

– nyilatkozta a történtek kapcsán egy, a stúdióhoz közel álló bennfentes.

Ami Cavillt illeti, a színész nagyon élvezte a csupa A-listás sztárral (Amy Adams, Gal Gadot, Jason Momoa, Ray Fisher) végzett közös munkáját Az Igazság Ligája forgatása során, melyről így nyilatkozott egy korábbi interjúban:

Ők mind nagyszerű emberek és csodálatos színészek, akik rengeteg munkát fektettek az általuk megformált karakterekbe, így téve őket egyedivé, érdekessé, tökéletlen mégis csodás személyiségekké.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek