Starity

Hilary Duff újra feleség lesz?

2018. szeptember 13. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Különös új képet posztolt magáról az egykori Disney-sztár, ami arra enged következtetni, hogy párja megkérte a kezét.

hirdetés

Legfrissebb Instagram-fotóján egy 14-karátos aranygyűrűt visel Hilary Duff azon az ujján, melynek láttán rögtön megkezdődtek a találgatások, hogy vajon szerelme, Matthew Koma végre rászánta-e magát és megkérte a színésznő kezét vagy csupán a véletlen műve, hogy a szőkeség új ékszerrel pózol a közösségi oldalon. Az E! Online utánajárásának köszönhetően megtudtuk, hogy a gyűrű a Fox & Bond Jewelry kreációja, amit a cég online katalógusában az eljegyzési ékszerek között hirdet.

Ami Hilaryt illeti, számára nem ez lenne az első házasság, hiszen 2010 és 2014 között Mike Comrie felesége volt, akitől 2012-ben kisfia született. A színésznő tavaly januárban kezdett randevúzni jelenlegi kedvesével, ám kapcsolatuk során több ízben is szakítottak, majd újra kibékültek. A szerelmesek június elején hozták nyilvánosságra, hogy első közös gyermeküket várják, így aligha lenne meglepő, ha a házasságot is felvették volna teendőik listájára, mielőtt kisbabájuk megérkezik a családba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek