Starity

Menedzsere drogtúladagolástól féltette Justin Biebert

2018. szeptember 13. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A What Do You Mean? énekese nehéz időszakot hagyott mögött, így pártfogója is fellélegezhet.

hirdetés

Justin Bieber menedzsere, Scooter Braun Van Lathan podcastjának keretein belül vallott arról a nehéz időszakról, amikor rettegve feküdt le éjszakánként, mert attól félt, valami baj történik majd az énekessel.

Volt egy időszak az életemben [2014-ben], amikor majdnem minden éjszaka úgy feküdtem le aludni, hogy attól rettegtem, elveszítem Justint. Azt hittem, meg fog halni. Úgy gondoltam, egy nap olyan sok sz*rral a szervezetében tér nyugovóra, ami miatt másnap képtelen lesz felkelni

– nyilatkozta Braun, majd bevallotta, az énekesnek és neki megvoltak a maguk harcai: ő azt szerette volna, ha Bieber egészséges és józan életet él, ám pártfogoltjának más elképzelései voltak.

Folyamatosan üvöltözött velem. Szeretett volna új dalokat kiadni és turnéra menni, én azonban nem tartottam ezt jó ötletnek, mert úgy gondoltam, ha ezt teszi, akkor azzal a halálos ítéletét írja alá, így elutasítottam a kérését. Tizenhárom éves korában megígértem neki, hogy soha nem mondok le róla és igyekszem tartani magam ehhez az ígéretemhez továbbra is.

Végül Justin döntött úgy, hogy összeszedi magát és ismét talpra áll a balhéktól terhes időszak után.

Tudatos döntés volt a részéről az, hogy megváltozik. Én másfél évig próbáltam segíteni neki és a helyes útra terelni őt, de nem jártam sikerrel, mert ő nem akart változni... aztán egy nap felébredt és azt mondta nekem, hogy Beszélnünk kell. Többé nem akarok ez az ember lenni.. (...) Sokat panaszkodott és megvívta a maga csatáit, amikor mélyre került, de vállalta a felelősséget, magába nézett és nem azzal foglalkozott, mások mit csinálnak, így elérte a célját és most újra egészséges.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek