Starity

Sárgába öltözött Hyomin – visszatért!

2018. szeptember 13. 20:08   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vadonatúj dallal és a hozzá forgatott színes videoklippel jelentkezett a dél-koreai előadó.

hirdetés
Sárgába öltözött Hyomin – visszatért!
Fotó: Twitter / Hyomin

Idén májusban tudódott ki, hogy Hyomin a Sublime Artist Agencyvel írt alá szerződést, és szólóénekesnőként nemcsak Dél-Koreában, hanem Kínában is aktív lesz. Emellett az is kiderült, hogy új lemezen dolgozik, ám megjelenési dátumról nem volt szó.

A rajongótábornak csak pár hónapot kellett várnia visszatérésére, amire végül szeptember 12-én került sor. A 29 éves előadó Mango nevezetű újdonsága képében első digitális kislemezét köszönthetik. A fülbemászó nóta arról szól, hogy ne vesztegessük időnket a hamis szerelemre; s a hozzá készült rövidfilmben kiemelt szerepet kapott a sárga szín. Íme!

 Az idol a showcase-en elmondta, hogy a dal címe kétértlemű: magát a gyümölcsöt, valamint (rejtve ugyan) a Man, Go! kifejezést is jelenti egyben. Továbbá szót ejtett a koncepcióról is.

Ahelyett, hogy a koreográfia túlságosan szexi lenne és előtérbe helyezné a nőiességet, megpróbáltam hangsúlyozni egy eltérő imázst. Habár még mindig úgy gondolom, túl sok a szexiség.

– magyarázta, majd így folytatta:

Hogy őszinte legyek, a Mango csak előfutára az új albumomnak, ami a jövőben jelenik meg. Öt-hat dallal készülök.

Újdonságával azt tervezi, hogy a színeken keresztül mutatja be egyedi koncepcióját/stílusát - a Mangoé a sárga szín lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek