Starity

Titokban küzdötte le a rákot a Született feleségek sztárja

2018. szeptember 17. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt hónapokban a gyilkos kórral küzdött az 56 éves színésznő, melyet ezidáig igyekezett titokban tartani.

hirdetés

Alaposan meglepett mindenkit Marcia Cross, amikor tegnap arról számolt be az Instagramon, hogy daganatos beteg volt. A színésznő általában nem enged túl sok betekintést féltve őrzött magánéletébe, így aligha vették észre rajongói, hogy az elmúlt hónapokban eltűnt a nyilvánosság elől.

Hálás és boldog vagyok, amiért egyáltalán élek, ugyanakkor szomorú is, mivel a hajam kihullott és jelenleg durván két centis és tüsis. Van köztetek olyan, aki szintén elveszítette a rákkal vívott csatája során a haját? Osszátok meg velem a tapasztalataitokat! Átérzem, mit éreztek

írta a lenti kép mellé a Született feleségek Bree Van De Kampje, aki később kénytelen volt egy másik, státuszát megmagyarázó posztot közzétenni, melyben arról írt, hogy jelenleg tünetmentes, kemény csatát vívott, de egészséges és boldog, valamint köszönetet mondott rajongóinak az iránta tanúsított szeretetükért.

Fotó: Instagram / Marcia Cross

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek