Starity

Magára varratta kisfia nevét Istenes Bence

2018. szeptember 17. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyermekeiért rajongó műsorvezető második csemetéje nevét is magára tetováltatta.

hirdetés

Istenes Bence az elmúlt években többször is magán érezhette a tű nyomását, ezúttal pedig kisebbik fia, Adin neve került fel bal alkarjára Hajdu Kata tetoválóművésznek köszönhetően. Érdekesség, hogy a kicsi neve mellett születési dátuma és csillagjegye, az Oroszlán is felvarrásra került, az elkészült műremeket pedig az Instagramon osztotta meg a műsorvezető.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Istenes Bence (@benistenes) on

Bence és párja, Csobot Adél egyébként Németországban nevelik gyermekeiket – az RTL Klub egykori sztárja jelenleg az ottani X-Faktorban kamatoztatja tudását, munkaadói pedig megelégedésüknek adtak hangot munkájával kapcsolatban.

(...) Jól éreztem magam nagyon, mert kezdettől fogva bíztak bennem, szabad kezet kaptam, és ez magabiztossá tett. Nagyon jó visszajelzéseket kaptam, a csatorna már jelezte, hogy ha lesznek következő évadok, számítanak rám. Bízom benne, hogy más műsorban is megmutathatom majd magam, mert szeretném azt felépíteni kint is, ami már Magyarországon sikerült

– nyilatkozta Bence egy korábbi interjúban a Borsnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek